Despre noi

De la ghizi de turism la work from nature

Prin natura meseriei, biroul nostru este în natură. Când nu facem drumeții cu turiștii suntem în căutare. Explorăm satele din jurul Sibiului, descoperim poteci uitate, căutăm priveliști care să-ți taie răsuflarea.

Așa ne-am dat seama, ca în lumina lucrurilor întâmplate în ultimul an, termenul de birou are noi valențe. Dacă anul trecut aveam nevoie de 4 pereți și un acoperiș, de acum, avem nevoie doar de laptop și conexiune la internet.

Cum am ajuns la Work from Nature

Florin a avut ideea 2020, când eram în stare de urgență și ne uitam cu jind afară și admiram copacii ce-i vedeam de la fereastră. Când restricțiile s-au ridicat și am putut ieși în voie din casă, și-a invitat câțiva prieteni să-și ia cu ei laptopurile și să lucreze o zi dintr-o poiana umbroasă (era vară deja) de la poalele munților.

În 2021 Florin i-a povestit Adelei despre ieșirea în natură cu laptopurile și ușor, ușor s-a creionat proiectul Work from Nature. Adela a venit cu idei noi și așa a început munca de a căuta locații care potrivite pentru proiect, de a gândi kitul biroului în natură, de a testa viteze la internet și a găsi soluții pentru ca experiența muncii în natură să fie cât mai plăcută.

Echipa

2 ghizi de turism, antreprenori in turism cu idei faine

Florin Ionescu

licențiat în Finanțe-Bănci, bancher timp de 13 ani, ghid de turism din 2013 la Sibiu Tour Guide și manager al agenției de turism Romania Guided Tours din 2019


Adela Dadu

licențiată în Turism, ghid de turism si tour manager la Transylvania Guide Sibiu