Cum funcționează

Scopul principal al proiectului Work from Nature este să amenajăm spații neconvenționale de co-working in natură. Poate fi o livadă, o poiană din pădure sau chiar o pajiște alpină. Toate aceste locații vor fi ușor accesibile cu mașina, dar vor fi izolate de agitația urbană. Toate aceste locații sunt sub acoperire 4G a tuturor operatorilor de telefonie mobilă.

Biroul în natura

Birou în natură este format dintr-un scaun pliant, o masă de camping și o prelată pentru umbră. Pentru doritori putem folosi și hamace sau pături de picnic. În funcție de locație, umbra poate să fie dată de un copac sau chiar pădurea întreagă.

Accesul la internet se face prin conexiune 4G (vă veți transforma telefonul mobil în hot spot pentru laptop). Alegem locații care oferă acoperire 4G pentru toate companiile de telefonie mobilă.

Accesul la curent electric, disponibilitatea toaletelor în apropiere și serviciile de masă vor fi anunțate pentru fiecare locație în parte.

Ce facem daca nu e vreme buna?

Data aleasă pentru evenimentele Work from nature este în funcție de prognoza meteo. Fiecare birou mobil are și o prelată pentru umbră, care vă poate feri de picăturile de ploaie. Însă, aceste prelate nu pot face față unei ploi torențiale.

Evenimentele se anunță cu o săptămână înainte pe Facebook și în funcție de prognoza meteo cu o zi înainte decidem daca ținem sau amânăm evenimentul pentru zilele următoare.

Ce primesc in schimb?

În schimbul biletului de participare aveți acces la biroul în natură, cafea, masa de prânz, care poate fi sub forma unui bufet sau picnic. În funcție de locație puteți avea acces și la curent electric, internet prin wifi, toalete. Putem oferi și transport dus-întors până la locația unde va avea loc evenimentul

De asemenea, în funcție de locație, la finalul programului de lucru, putem organiza o scurtă drumeție sau ședințe de yoga, pentru a ne dezmorți corpul.

Pentru copii dvs. avem un program separat, în natură: drumeții sau diverse jocuri.

Pot veni cu copiii sau partenera/partenerul?

Da, puteți să veniți și cu copiii sau partenera/partenerul. Pentru fiecare eveniment vom avea program special pentru copii: drumeții, jocuri de explorare a naturii. La aceste programe pot participa si partenerul/partenera dvs.